• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Шкільний Світ » Твори » Твір на тему: Як я навчився плавати
Твір на тему: Як я навчився плавати
Администратор
Уровень 999
Сообщений: 2104
Дата: Суббота, 28.01.2012, 01:20:12 | Сообщение # 1
Offline
Улітку я гостював у бабусі в селі.
Там у мене є друг Вітько. Він мій одноліток. Одного разу ми вирушили з ним на човні порибалити. Ставок у селі не дуже глибокий, біля берега рибу не спіймаєш. Треба відплисти подалі. Ми так і вчинили. Випливли на середину ставка, закинули вудки, чекаємо. Не клює. Минула, мабуть, ціла година. Раптом мій поплавець занурився у воду. Я став тягнути — нічого не виходило, не вистачало сили. Що ж це за рибина така велика спіймалась?!
Вітьок поліз допомагати та ненароком зіпхнув мене у воду. Але ж плавати я тоді не вмів. «Караул! — волаю, — допоможіть!» А Вітьок стоїть у човні й регоче замість того, щоб рятувати мене. Сільським хлопчакам важко собі уявити, що можна не вміти плавати.
Оскільки я зараз пишу цей твір, то, зрозуміло, що я тоді не втопився. Якось само собою вийшло, що я підплив до човна і якось у нього забрався. Риби, щоправда, ми так і не наловили. Виявилось, що поплавець зачепився за корч. Зате я навчився плавати. І зараз мені дуже подобається цим займатися. Влучно сказав один філософ: нікому не подобається плавати, доки він не навчиться.
Подпись пользователя
Форум » Шкільний Світ » Твори » Твір на тему: Як я навчився плавати
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: