• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Шкільний Світ » Твори » Твір на тему: Що означає "сучасна людина"?
Твір на тему: Що означає "сучасна людина"?
Администратор
Уровень 999
Сообщений: 2104
Дата: Пятница, 10.02.2012, 02:13:23 | Сообщение # 1
Offline
У нашому місті багато модних магазинів, салонів, де можна одягтися з голови до ніг (якщо, звичайно, є гроші) і виглядати сучасно. Можна зробити стильну зачіску — і ти начебто ідеш у ногу з часом. Але я не випадково написав "начебто". Усе це тільки зовнішній бік справи. Звичайно, елегантно одягнена, доглянута людина привертає до себе увагу оточуючих. Однак тільки грамотна мова, вміння вести розмову відразу ж дадуть твоєму співрозмовнику зрозуміти, що він має справу не з пустою, а дійсно із сучасною людиною, яка знає собі ціну. А ці якості в магазині, або відвідуючи перукарню, на жаль, не придбаєш.

Сучасна людина — це стан душі, мислення. Воно досягається шляхом завзятого навчання, роботи над собою. Зрозуміло, що духовність сучасної людини закладається в школі. Саме тут вона одержує перші знання і уявлення про життя.

Деякі мої однолітки вже зараз знають, ким би вони хотіли бути. Вони вивчають іноземні мови, комп'ютер, багато читають. І, звичайно, чимало часу проводять у спортзалі. Я думаю, ті, хто прагне відкрити для себе щось нове, і є сучасні люди.
Подпись пользователя
Форум » Шкільний Світ » Твори » Твір на тему: Що означає "сучасна людина"?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: