• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Игры » Игромания » Деякі подробиці режиму "Стань Легендою" в PES 2011
Деякі подробиці режиму "Стань Легендою" в PES 2011
Администратор
Уровень 999
Сообщений: 2104
Дата: Понедельник, 01.11.2010, 21:43:53 | Сообщение # 1
Offline
Вся процедура створення нового гравця, скоріш всього себе, повністю аналогічна минулорішній. Тобто нічого нового на цьому етапі ми не побачимо - та сама нудна і набридлива процедура, через яку доведеться майже всім проходить. По закінченні цих мук ))) обираємо позицію. Тут я вже вас обрадую - доступна абсолютно будь-яка позиція, окрім воротаря. Ось низка цих позицій: CF, SS, WF, AMF, SMF, CMF, WB, DMF, SB, CB, SW. Так як, всі відвідувачі даного сайту пес-фани, то думаю розшифровувати кожну з абрівіатур позиції не варто.

Після вибору позиції, нам пропонується обрати тип майбутнього гравця:

- багатоборця - того, що буде збалансованим і всестороннім;

- фінішера - того, що закінчуватиме атаки, тобто реалізатора моментів, голів;

- творчого півзахисника - того, що роздаватиме чудові паси;

- дріблера - того, що майстерно володітиме дріблінгом;

- зірку удару - того, що майстерно виконуватиме удари;

- тяжкого танка - того, що стане сильним і міцним горішком;

- людину-двигун - того, що буде хвацько боротися.

Після вибору типу гравця доведеться заповняти шкали: удар, пас, захист, дріблінг, міць, швидкість, витривалість. На заповнення всіх шкал дається 14 очок, які називаються фокус-балами. Як пам'ятаєте, щось подібне було і в PES 2010. Кожна шкала має по п'ять слотів. Коли пріоритети виставлені, штучний інтелект (ШТ) автоматично розробляє скіли вашого гравця.

Радує те, що на початку гри немає ніяких тренувальних матчів - ви відразу підписуєте контракт з якимось поганеньким клубом. Вього пропонується шість клубів. Але головна фішка в тому, що ці клуби різняться не пропонованою заробітною платою, а такими деталями, як відсоток часу, протягом якого ви будете перебувати на футольному полі + додаткова інфа: стиль гри команди і в яких турнірах вона грає (ЛЧ, ЛЄ).

Відмічу те, що якщо не помінять вид камери, то в стандартній є нова фішка, утримуючи відповідну клавішу, можна вертіти камерою як заманеться, що дає додткове бачення поля. Також тепер можна "просити" своїх гравців йти в атку. А натискаючи ще одну відповідну клавішу, можна підзивати гравця для відбору, який знаходиться найближче до м'яча - від цього стає легше на душі, коли ви без м'яча.

Новий "движок" робить режим більш рухливим, напарники швидше відкликаються, краще реагують плюс простір пасів, що спричиняє цікавість гри навіть за слабку початкову команду. Революцією в даному режимі є те, що тепер ви не просто бігаєте, немов скажений по полю, а цілеспрямовано виконуєте вказівки тренера, які протягом гри міняються, що не так і просто. Вміння швидко пристосуватись до кожної нової задачі тренера під час гри і є запорукою успіху.

Після кожного матчу ваша майбутня легенда отримує оцінку, а тренер коментує вашу гру - може похвалити (щось типу: "Мало помилявся, молодець!") або дати зауваження, якщо, наприклад, форвардом часто бігать в захист ("Добре допомагав в захисті, але це не головне для нападника!"). Якщо ви часто будете отримувати високі бали (7,5; 8,0), то тренер перед матчем дасть вам зрозуміти, що ви головний в команді. В такому разі всі гравці будуть намагатися при першій же можливості вам паснуть, а вашим головним завданням буде - вміло відкриватись і забивать.

Подпись пользователя
Форум » Игры » Игромания » Деякі подробиці режиму "Стань Легендою" в PES 2011
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: