• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Шкільний Світ » ЗНО 2012 » Підписано наказ про проведення ЗНО у 2012 році
Підписано наказ про проведення ЗНО у 2012 році
Администратор
Уровень 999
Сообщений: 2104
Дата: Суббота, 28.01.2012, 04:10:41 | Сообщение # 1
Offline
У Міносвіти підписано наказ про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявлять бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році

Відповідний наказ профільного відомства, що зареєстрований в Міністерстві юстиції, передбачає проведення в 2012 році зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України, з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови та однієї з іноземних мов за вибором: англійської, німецької, французької або іспанської.

Документом установлено, що в 2012 році результати зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти зараховуються як вступні випробування до вищих навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарного спрямувань).

Українському центру оцінювання якості освіти доручено забезпечити розроблення та укладення тестів з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської, англійської, німецької, французької, іспанської мов.

Також УЦОЯО має здійснити переклад тестів з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами та провести роз’яснювальну роботу серед громадськості щодо порядку проведення в 2012 році зовнішнього незалежного оцінювання.

Як відомо, відповідно до листа МОНмолодьспорт, зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році (ЗНО 2012) планується провести з 14 травня по 7 червня. Враховуючи кількість випускників у 2012 році, тестування з української мови і літератури, математики та історії України буде проведено у дві сесії.

Остаточний календарний план проведення ЗНО-2012 буде затверджено окремим наказом освітнього відомства.
Подпись пользователя
Форум » Шкільний Світ » ЗНО 2012 » Підписано наказ про проведення ЗНО у 2012 році
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: