• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Шкільний Світ » ЗНО 2012 » Міністерством освіти затверджено програму ЗНО
Міністерством освіти затверджено програму ЗНО
Администратор
Уровень 999
Сообщений: 2104
Дата: Воскресенье, 05.02.2012, 05:58:17 | Сообщение # 1
Offline
Метою зовнішнього незалежного оцінювання із всесвітньої історії є виявлення рівня сформованості історичної компетентності випускника школи, визначення відповідності навчальних досягнень учня освітньому стандарту та чинній навчальній програмі.

Програма ЗНО із всесвітньої історії складена з урахуванням вимог і змісту навчання історії в школі, хронологічно охоплює весь зміст шкільних курсів всесвітньої історії, складається з 41 теми та містить вимоги до предметних умінь учнів.

Розробники тестових завдань з всесвітньої історії мають забезпечити їх відповідність змісту затвердженої програми.

Відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2012 році, сертифікат ЗНО з всесвітньої історії може використовуватись абітурієнтами при вступі на наступні спеціальності: історія; політологія; міжнародні відносини; міжнародне право; міжнародна інформація; міжнародний бізнес та країнознавство.

У відповідності з календарним планом ЗНО-2012, тестування з всесвітньої історії буде проведено 24 травня 2012 року. Реєстрація учасників тестування розпочнеться 1 січня.

Тест з всесвітньої історії, а також тести з історії України, математики, біології, географії, фізики та хімії абітурієнти зможуть скласти як українською, так і кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською або угорською мовами.
Подпись пользователя
Форум » Шкільний Світ » ЗНО 2012 » Міністерством освіти затверджено програму ЗНО
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: